Skip to main content

Experts in sierpleister
en isolatie

Geef je gevel een make-over die indruk maakt

Geef je huis een stijlvolle makeover met onze gevelbepleistering diensten.

Geef je gevel een totale makeover met onze sierpleister diensten. Of je nu een oud of nieuw huis hebt, sierpleister kan een geweldige manier zijn om de uitstraling van je gevel te verbeteren en tegelijkertijd extra isolatie te bieden. Onze ervaren vakmensen weten precies hoe ze jouw gevel kunnen transformeren naar een unieke, moderne of klassieke uitstraling met sierpleister. Met onze hoogwaardige materialen en moderne technieken zorgen we voor een gladde, naadloze afwerking die de gevel van jouw huis een frisse en stijlvolle look geeft.

Bovendien is sierpleister duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en biedt het extra bescherming tegen weersinvloeden. Of je nu kiest voor een rustieke of eigentijdse uitstraling, onze sierpleister diensten bieden tal van mogelijkheden om jouw gevel een nieuwe look te geven. Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat onze professionele sierpleister diensten voor jouw gevel kunnen betekenen.

Veelzijdige toepassingen en afwerkingsmogelijkheden

Toepasselijks mogelijkheden

  • Sierbepleister beschermt buitenmuren en gevels tegen weersinvloeden en vocht, om schade en schimmelvorming te voorkomen.
  • Sierbepleister biedt esthetische mogelijkheden door de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen die passen bij de stijl van het gebouw en de omgeving. Het kan glad, korrelig, gestructureerd en zelfs decoratief zijn.
  • Renovatie van oude muren: Sierbepleister kan worden gebruikt om oude of beschadigde muren te herstellen en te renoveren, waardoor de levensduur van het gebouw wordt verlengd en de waarde ervan wordt verhoogd.
Offerte aanvraag

Sierpleister is veelzijdig dankzij de verschillende afwerkopties.

  • Structuur – Sierpleister kan worden aangebracht met een structuur, waardoor het oppervlak reliëf krijgt en een unieke textuur krijgt.
  • Glad – Sierpleister kan ook worden aangebracht met een gladde afwerking, waardoor het oppervlak een strakke, moderne uitstraling krijgt.
  • Kleur – Sierpleister kan worden aangebracht in verschillende kleuren, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste kleur te kiezen die past bij het interieur of exterieur van het gebouw.
Offerte aanvraag

Cementering in 4 fasen: van voorbereiding tot perfecte afwerking

1. Voorbereiding van de ondergrond:

De muur of gevel wordt geïnspecteerd en schoongemaakt om ervoor te zorgen dat de ondergrond glad en vrij van stof en vuil is. Eventuele scheuren of gaten worden gerepareerd.

2. Aanbrengen van hechtingsmiddel::

Een hechtingsmiddel wordt aangebracht op de ondergrond om ervoor te zorgen dat de sierbepleister goed hecht.

3. Aanbrengen van de sierbepleister:

De sierbepleister wordt in meerdere lagen aangebracht, afhankelijk van de gewenste dikte en afwerking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en gereedschappen om de gewenste structuur en uitstraling te bereiken.

4. Afwerking

Nadat de sierbepleister is aangebracht, wordt deze afgewerkt door het glad te strijken, te schuren of te borstelen, afhankelijk van de gewenste afwerking. Vervolgens kan de sierbepleister worden geschilderd of afgewerkt met een beschermende coating.

Neem nu contact op met Stukadoorazo voor de perfecte afwerking.